Jam Tangan Rolex Submariner Baru dalam jarak 41mm

Kemas kini maksimum untuk pemasangan kapal selam adalah peningkatan ukuran badan kapal dari 40mm hingga 41mm. Walaupun pembersih mungkin membantah diameter baru, produk Rolex yang lalu dilancarkan dan kritikan yang mereka tarik menunjukkan bahawa perubahan itu benar-benar dibenarkan.jam tangan replika
Siri 5 digit jam tangan Submariner dengan sisipan bezel aluminium kini kelihatan sangat kecil berbanding dengan katalog Rolex yang lain, dan siri 6 digit sebelumnya menarik kritikan terhadap lug yang lebih tebal dari ‘Super Case’ yang membuang bahagian yang terkenal jam tangan.
Sarung 41mm baru mempunyai kancing yang lebih tipis dan lebih halus daripada versi sebelumnya, yang membolehkan Rolex menghasilkan jam tangan yang lebih besar dan pada masa yang sama kembali ke bahagian yang lebih sesuai dengan apa yang diharapkan oleh orang ramai dari garis Submariner.
Secara dalaman, jam tangan replika Rolex Submariner baru juga mendapat manfaat daripada peningkatan yang ketara. Terlepas dari model tertentu, semua rujukan 2021 baru dikuasakan oleh pergerakan Rolex’s Caliber 32xx. Dibangun di sekitar jalan keluar Chronergy milik Rolex, rangkaian pergerakan baru ini menawarkan rizab kuasa yang diperbaiki kepada pengguna sekitar 70 jam.
Pada masa lalu, Rolex pertama kali mengemas kini versi jam tangan logam berharga dan kemudian model keluli tahan karat siri ini. Rolex, misalnya, pertama kali memperkenalkan bezel seramik pada kapal selam emas murni pada tahun 2008, tetapi tidak sampai tahun 2010 model keluli tahan karat mendapat bezel baru dan reka bentuk selongsong yang diperbaharui.
Walau bagaimanapun, kemas kini 2021 akan berlaku untuk semua jenis kapal selam, dengan setiap model direka bentuk sepenuhnya dari dalam ke luar, dari pengemaskinian keluli tahan karat hingga rujukan emas murni. Hasilnya, akan ada lapan kapal selam Rolex baru untuk rujukan pada tahun 2021