Edisi Mike Horn yang Mampan replika Panerai

Terdapat banyak jam tangan replika yang dikeluarkan baru-baru ini. Secara amnya, minat ini adalah komplikasi yang berpusat – dan betul-betul demikian, ia benar-benar bailiwick tradisional menonton industri sebenar. Tetapi sejauh yang saya bimbang, salah satu koleksi paling menarik secara keseluruhan adalah Panerai palsu.
Menerusi hujung spektrum yang lebih tinggi, Panerai cenderung untuk tidak memainkan permainan komplikasi, yang benar-benar sesuai dengan sejarah kasar dan jatuh. Sebaliknya, mereka turun laluan yang berbeza. Siaran SIHH 2020 Panerai adalah model Submersible yang sangat penting, beberapa di antaranya mengikat ke dalam perkongsian jenama sedia ada replika Panerai – termasuk satu siri kepingan yang sangat terhad yang datang dengan pengalaman yang tidak dapat dibeli-tanpa belanja yang dibundel, sebuah pivot ke lebih banyak tawaran pengalaman yang bermain pintar. Lagipun, apa cara yang lebih baik untuk melibatkan diri dalam dunia Panerai daripada menyelam percuma di Polynesia Perancis, atau latihan dengan komando Itali?
Watch palsu yang kita lihat pada hari ini adalah sebahagian daripada persamaan ini – ia Mike Edisi Edisi, dibuat mengikut explorer legenda dan lama Panerai duta besar Mike Horn. Ia adalah jam tangan menyelam yang sukar dan boleh dipercayai di permukaan, tetapi kelihatan sedikit lebih mendalam dan mesej sebenar menonton ini datang melalui. Mike Horn adalah, selain menjadi pengembara yang sangat baik, penasihat ghairah untuk perlindungan dan pemeliharaan bumi kita. Dan untuk itu, banyak usaha telah dibuat untuk menjadikan Submersible ini sebagai lestari yang mungkin.
Kes 47mm dibuat daripada EcoTitanium, yang berasal dari titanium yang telah diproses semula yang dikitar semula, kebanyakannya dari industri aeroangkasa. Tali yang lembut juga agak hijau. Ia diperbuat daripada PET yang dikitar semula, dan agak selesa di pergelangan tangan. Walau bagaimanapun, semua adalah seperti yang anda harapkan dari Panerai palsu. Rintangan air 300 meter, tiga hari rizab kuasa terima kasih kepada pergerakan P.9010, dan dail yang sangat mudah dibaca, dikelilingi oleh bezel EcoTitanium sepenuhnya. Teks yang dicetak di atas kristal adalah sentuhan yang bagus.
Model luar biasa bukan hanya mengambil segar pada Submersible, dan ia mengambil tanggungjawab sosial korporat baru. Selain itu, jika ini adalah konsep yang anda boleh mendapatkan di belakang, sentiasa ada sepupu yang lebih terhad, model replika bagus, yang termasuk ekspedisi Artik dengan Mike sendiri dalam harga pelekat.