Berita Besar mengenai Replica Rolex GMT-Master

Adakah anda tahu apa yang dirasai apabila anda mendapati sesuatu yang anda fikir anda telah hilang? Rasa kebahagiaan tulen, seolah-olah anda telah hampir menipu peluang anda dan diberi hadiah? Nah, jika anda seorang yang berminat dalam sejarah jam tangan Rolex, pawagam, atau kedua-duanya, ini akan membawa darah anda: Phillips telah menemui replika Rolex GMT-Master yang dipakai oleh pelakon legenda Marlon Brando sebagai Kolonel Kurtz pada Apocalypse Now 1979. Untuk masa yang lama, orang menganggap ia adalah peredaran masa, tetapi kini di sini, dalam logam, bersedia untuk dilelong di New York musim sejuk ini.
replika jam tangan itu sendiri sangat istimewa. Dalam banyak aspek, ia adalah ref biasa dial matte klasik. 1675 GMT-Master. Tetapi kemudian perkara menjadi sedikit pelik. Pada set Apocalypse Now, seseorang di atas kru menganggap jam tangan itu kelihatan terlalu bagus, jadi Brando muncul bezel di luar, meninggalkan jam tangan di negeri yang anda lihat di sini. Di samping itu, lengannya adalah “M. Brando” yang terukir pada caseback yang Brando lakukan dengan ukiran ukiran yang mudah. Ia nampak sesuai dan sesuai dengan jam tangan yang hebat.
Kembali pada tahun 2014, Ben membundarkan 12 jam tangan yang paling legenda yang kelihatannya hilang dalam sejarah. Jam tangan ini adalah antara sedozen, duduk bersama dengan ref yang ditemui sekarang. 6239 Rolex Daytona yang dimiliki oleh Paul Newman, John Lennon masih hilang replika Patek Philippe. 2499, dan banyak lagi.
Bagaimana jam tangan itu hilang dan kemudian ditemui semula adalah cerita yang biasa. Jam tangan itu diberikan sebagai hadiah oleh Brando kepada anak angkatnya, Petra Brando Fischer, pada tahun 1995. Dia kemudian memberikannya kepada suaminya pada tahun 2003, yang menjaga jam tangan di tempat yang aman sebagai pusaka keluarga, lebih memilih untuk tidak memakainya dan kira-kira . Ia adalah sentuhan yang sedikit lebih romantis pada lama “ia duduk di laci kaus kaki selama beberapa dekad” cerita yang kita semua telah mendengar. Nasib baik, selepas penjualan Paul Newman Daytona pada tahun 2017, Fischer mendapati dia mempunyai sesuatu yang benar-benar khusus di tangannya dan dia memutuskan untuk membawanya kembali ke cahaya.
“Saya rasa seperti itu hilang dalam laci kami di rumah,” Fischer memberitahu New York Times dalam kisah ini. Saya rasa terdapat beberapa pencinta watak replika di luar sana yang mungkin bersetuju dengannya. Ia tidak mudah untuk meneka pada ketika ini berapa banyak Agensi GMT-Master yang luar biasa ini akan diambil, tetapi ia pasti memberi perhatian dan minat yang besar. Dalam kisah New York Times yang sama, Paul Boutros, ketua jam tangan untuk Phillips berkata tawaran itu akan bermula “dalam enam angka” yang memberi kita sedikit rasa di mana Phillips melihat jam tangan ini.
Satu aspek penting yang perlu kita perhatikan adalah bahawa lelongan di mana jam tangan ini akan dijual dipanggil “Game Changers” dan akan diadakan pada 10 Disember di New York City. Rolex Day-Date replika yang dimiliki dan dipakai oleh Encik Jack Nicklaus selama lebih dari 50 tahun. Di luar legenda selebriti mereka, kedua jam tangan disambungkan dengan cara lain yang penting: amal. Sebahagian daripada hasil jam tangan Brando akan pergi ke asas amal untuk kanak-kanak yang didera.