sempurna palsu warisan u-bot di masa

jam tangan replika

anda mungkin telah membaca cerita tentang replika jam tangan u-bot pada masa lalu, jadi hari ini kita akan bercakap sesuatu secara terperinci di sana. replika jam tangan rolex-079019_02
jam tangan palsu lelaki u-bot Flightdeck automatik ini menunjukkan paparan dinamik masa dalam satiny seramik berteknologi tinggi. berani, kes besar dalam direka sempurna dalam putih seramik berteknologi tinggi dengan kemasan menolak lancar. bertatahkan yang menarik buaya hitam dan tali getah hitam menambah kepada berani, baru direka.
ini khas kiri menghadap mahkota mempunyai penutup pelindung untuk perbezaan tambahan dan keselamatan. bezel pegun pada keseluruhannya mengelilingi dail hitam kacak dengan tangan kelabu bercahaya, baton kelabu dan arabic penanda jam angka. tetingkap pada pukul 3 jam menunjukkan tarikh kalendar automatik.
Ciri-ciri termasuk tarikh kalendar automatik, kecil-kedua, 30 minit dan 12 jam undur-kali. apa lagi, ia juga termasuk nilam scratch di atas talian dan air rintangan kepada 100 meter atau 330 kaki. jam tangan u-bot classico lelaki automatik adalah 48mm diameter dan 17mm tebal.
yang chronograph u-boat Flightdeck menyediakan campuran tersendiri ion saduran hitam keluli tahan karat dengan pecah tanah dalam gaya dan semangat, seramik berteknologi tinggi, gentian karbon dan kulit. kes ultra-berani ion saduran hitam keluli tahan karat dengan kemasan menolak lancar dibentangkan pada tali kulit hitam yang elegan dengan butiran ditindik hiasan.
yang chronograph automatik u-boat classico membuat kenyataan yang kukuh dan maskulin. hitam kes tahan karat ion saduran yang indah dalam kemasan menolak satu lembut dan licin dibentangkan pada tali kulit hitam yang menarik dengan strap penutupan tekan butang yang mudah.
selain ini menunjukkan di atas, terdapat juga banyak ciri-ciri tambahan, seperti kes pameran rangka belakang, rizab kuasa 44-jam, bersama-sama dengan air rintangan kepada 100 meter atau 330 kaki, dan kristal nilam atas dail. bezel seramik hitam berkilau mengelilingi fiber karbon dail hitam dengan kecil-kedua, 30 minit dan 12 jam Jarum jam, bercahaya tangan pedang putih dan arabic penanda jam putih angka bercahaya. penutup pelindung pada mahkota kiri berpihak menambah kepada kelihatan baik inovatif.