mewah replika Tissot sentuhan pakar kuarza solar

 

jam tangan replika rolex-078569_01seperti yang kita semua tahu, Tissot adalah newinnovation, kebanyakan daripada kita agak familar dengannya. ia adalah salah satu yang pertama untuk membuat jam tangan poket dengan dua zon masa pada tahun 1853 dan juga jam tangan magnet anti pertama dalam 20-an. Tissot membuat skrin sentuh sejuk lama sebelum anda mencubit dan swiping telefon bimbit anda. apabila anda melihat replika jam tangan tangan mengejar jari menunjuk anda di sekitar 45 mm dail berdaging, anda tidak akan keberatan cap jari pada skrin ini t sentuhan pakar solar.
ia kelihatan seperti jam tangan pintar dibalut dengan kes titanium anggun pada pandangan pertama. dial adalah simplr untuk anda untuk membaca dengan jam yang jelas berbeza dan tangan minit. membaca digital tidak ironman biasa anda. butang navigasi di sebelah kanan dail pada pukul 2, 3 dan 4 dan banyak singkatan digital tidak sama.
alat ringan ini dicaj semula oleh cahaya dan mempunyai 20 ciri-ciri termasuk ramalan cuaca, altimeter, zon masa kedua dan kompas. semua ini dibalut di dalam kes titanium dengan kristal nilam yang anda ketik untuk mengaktifkan fungsi.
kes datang dengan lebar 45mm dan panjang 52mm tetapi berasa hebat di pergelangan tangan berat hanya 79 gram. kes 13 mm tebal dan tidak menunggang terlalu tinggi di pergelangan tangan, tetapi saya meneka bagaimana satin selesai kes titanium itu akan mengendalikan jejak bersama-sama dengan benjolan yang tidak dapat dielakkan pada batu-batu dan pokok. ia adalah undian untuk rintangan air 100 meter juga, jadi bergerak dan mendapat ia basah jika anda mempunyai akses kepada air. tiada apa-apa yang canggih untuk mengetahui mengenai kes itu kembali melainkan anda benar-benar berminat dalam fakta-fakta asas jam tangan. dail katil sel photovoltaic dengan kehadiran permainan papan yang menakjubkan dalam cahaya matahari langsung. apa lagi, nilam itu dibuat oleh bezel tidak berputar yang memberikan anda berani arabic angka pukul 12, 3, 6 dan 9, dengan, corak bertekstur yang dibangkitkan antara satu sama.
jam tangan dikuasakan oleh pergerakan e84.303 eta dan mempunyai mikro-pengawal yang menguruskan penggunaan bateri jam tangan dengan menyahaktifkan fungsi-fungsi tertentu atau menukar kepada mod penjimatan tenaga. replika Tissot ikhlas menasihatkan anda mengecas bateri dalam masa yang berkala dan Perincian tahap pendedahan kepada cahaya matahari atau cahaya dalaman untuk keperluan kegunaan harian.

Satu pandangan di “mewah replika Tissot sentuhan pakar kuarza solar”

  1. Hi, this is a comment.
    To delete a comment, just log in and view the post's comments. There you will have the option to edit or delete them.

Komen telah ditutup.