“Star wars” replika popular omega jam tangan

omega

ia adalah satu penghormatan besar untuk mengatakan apabila masyarakat menonton secara kolektif mengurniakan jam tangan dengan nama samaran, yang replika jam tangan omega akan berfikir rolex yang “batman” gmt-master ii, atau “hulk” kapal selam, atau pelbagai jenis nama panggilan untuk seikos di luar sana . tetapi omegas replika tidak benar-benar mendapatkan ini jenis penghormatan kerap, dengan pengecualian beberapa, kerana seorang pakar jam tangan vintaj.
pada tahun 1970, replika omega memperkenalkan banyak model Seamaster unik yang memaparkan kes chunky dan cepat berani berwarna. pada masa yang sama, star wars ansuran pertama telah menjadi batu ujian budaya. ini seamasters replika, yang berkaliber 861 pergerakan dalam 47mm kes tungsten-chrome digilap segi lapan, mempunyai dua talian versi-one dalam warna hitam, kelabu, dan merah, yang lain dengan skim warna biru, hitam, dan merah.

omegaomega
nama ini berlaku apabila chuck Maddox, salah satu yang paling utama vintaj pakar chronograph omega dalam hidup beliau dan sejumlah peminat peperangan bintang siri filem, mula merujuk kepada jam tangan sebagai “Anakin Skywalker”. nama yang terperangkap di kalangan peminat jam tangan lain.
terdapat lain-lain model omega jam tangan replika yang Maddox disebut dengan mengangguk untuk membintangi peperangan watak-watak. yang ref Omega Seamaster. 145.0023, visual sama dengan “Anakin Skywalker” Seamaster dalam semua tetapi kes warna, menjadi terkenal sebagai “Vader darth.” yang “Vader darth” Seamaster mempunyai kes yang sama octagonally berbentuk tetapi dalam kemasan seramik hitam. mengikut Maddox, ia adalah jam tangan yang akan kelihatan seperti di rumah di pergelangan tangan Darth Vader ini.
dan kemudian ada Seamaster omega yang Maddox digelar “jedi” chronograph. ini replika omega “jedi” Seamaster adalah chronograph dalam kes perisai bulat dan datang dengan dail putih atau hitam, yang diterbitkan pada awal 1970-an. untuk maklumat lanjut, sila cari di laman web kami atau memberi tumpuan kepada blog kami, terima kasih.