Satu lagi edisi khas 2017 daripada Replika Patek Philippe

jam tangan replikaSalah satu persamaan Patek Philippe replika jam tangan palsu dan replika Rolex adalah bahawa kedua-duanya menarik pembela yang sangat kuat dan pengkritik yang sangat bersemangat. Bagaimanapun juga, sama seperti Rolex palsu adalah Rolex atas alasan, jadi replika Patek Patek atas alasan dan satu bidang di mana syarikat itu secara tradisinya cemerlang, telah membuat jam tangan yang sangat rumit. Dalam perayaan pembukaan Pameran Seni Lukis Grand pada 13 Julai, Patek telah mengumumkan pembebasan komplikasi baru: The Time Minute Repeater New York 2017 Edisi Khas.
Replika Patek Philippe telah menegaskan keupayaannya sebagai pembuat komplikasi berpura-pura sejak beberapa tahun kebelakangan ini. Sudah tentu salah satu berita terbesar dalam hal ini ialah pengenalan pada 2014 Grandmaster Chime, yang merupakan sejenis resumé mekanikal dari semua komplikasi chiming yang penting, di samping itu, beberapa ciri teknikal yang dibuat biasanya untuk menonton . Walaupun banyak pembuat pengulang telah melancarkan penyelidikan dan pembangunan yang luas untuk mencari cara baru untuk meningkatkan jumlah dan nada komplikasi yang berpusat, Patek palsu telah memilih untuk meletakkan dirinya sebagai penjaga dan repositori pendekatan sekolah lama, dengan pembinaan kaedah-kaedah yang secara besar-besaran akan biasa kepada para pengawalnya dengan segera dari satu generasi atau lebih pada masa lalu.
Walau bagaimanapun, juga benar bahawa di mana dan apabila Patek palsu memilih untuk berinovasi secara teknikal, mereka boleh melakukannya dengan cara yang sangat lucu – Grandmaster Chime penuh dengan butiran teknikal yang menarik, sudah tentu, ini hanya mengandaikan. Mereka telah melakukannya dengan cara yang luar biasa dengan pengulang minit masa model dunia baru. Ini adalah komplikasi komplikasi yang jarang berlaku untuk bermula dengan, dan secara amnya dalam jam tangan yang telah menggabungkan kedua, tidak ada sebarang sambungan mekanikal berfungsi antara pengulang dan komplikasi masa sejagat / dunia; repeater sentiasa bermain di rumah masa (seperti yang ditakrifkan oleh mahkota).
Menurut Patek, ia termasuk membuat perubahan asas dalam mekanisme pengulang minit. Dalam satu minit pengulang, jam, jam perempat, dan minit “dibaca” dari cam cawan oleh pemikir mekanikal. Siput jam tidak didorong secara langsung oleh kerja-kerja gerakan yang memandu tangan, sebagai bekicot minit dan suku; Sebaliknya, ia berada di roda bintang dengan 12 gigi yang maju satu langkah sejam dengan siput minit (satu langkah pada roda bintang untuk setiap revolusi penuh siput minit).
Terdapat banyak ciri-ciri lain dan mata tarikan unik seperti jam tangan replika. Ciri-ciri keselamatan tambahan juga dibina di dalam jam tangan – contohnya apabila mogok diaktifkan, mekanisme masa dunia disekat menghalang kerosakan yang mungkin berlaku apabila pemilik cuba menyesuaikan mekanisme masa dunia semasa berpusing.