popular replika Panerai tenggelam dengan harga murah

Panerai membuat edisi dua jam yang serupa bersama Edisi Nerger Chrono Guillaume Nery yang baru-baru ini diumumkan dan model terhad yang terdiri daripada pengalaman bebas menyelam dengan Nery sendiri. Tanduk adalah penjelajah dunia, pelayar, dan alam sekitar yang luar biasa, dan ini bukan kali pertamanya bekerja pada edisi tertentu dengan replika Panerai. The New Submersible Mike Horn Edition 47mm adalah koleksi dua tontonan yang memberikan gaya yang berbeza pada penggayaan biasa Submersible dengan satu versi yang sangat terhad dalam pengeluaran kerana ia termasuk akses kepada ekspedisi Arktik yang dipimpin oleh dirinya sendiri.replika jam tangan
Terdapat dua perkara yang akan dipertimbangkan apabila saya pergi ke atas imej yang dibekalkan dan butiran untuk kedua-dua model: kedua-duanya kelihatan elegan, dan saya masih tidak mempunyai pergelangan tangan untuk Panerai 47mm. Kedua-dua versi ini adalah sangat serupa tetapi mudah dibezakan dengan warna bahan bercahaya yang digunakan pada dail. Model standard adalah model lumed hijau, sementara model lain menggunakan pewarna biru dan terhad kepada 19 keping. Walaupun sangat serupa, jam tangan palsu kos dua kali ganda daripada saudara yang tidak terhad kerana masing-masing 19 pemilik akan mempunyai pilihan untuk menyertai Mike Horn dalam perjalanan ke ais ais polar Arctic.
Selain daripada pewarnaan, pengeluaran terhad, dan lawatan hebat, kedua-dua model palsu yang menakjubkan itu pada dasarnya sama, dengan kes 47mm yang dibuat dari Eco-Titanium Panerai, bezel pelepasan titanium (sangat sejuk), rintangan air 300m, dan penggunaan Panerai’s Gerakan automatik 3 hari P.9010. Anda akan melihat dengan perhatian anda bahawa teks dail sebenarnya dicetak di bahagian bawah kristal dan reka bentuk dail umum lebih bergaya daripada tenggelam standard anda.
Dilengkapi dengan sebuah band yang diperbuat daripada bahan kitar semula, saya fikir kedua-dua model replika jam tangan ini kelihatan hebat dan menyeimbangkan reka bentuk dail moden yang sporty dengan daya tarikan agak mundur dari bezel titanium terukir. Menjadi kedua-duanya terhad kepada 19 keping dan menyediakan tempat dalam ekspedisi dengan peneroka yang berjaya, Submersible Mike Horn Edition 47mm lebih mahal daripada rakan niaga yang tidak terhad, tetapi saya ragu bahawa Panerai palsu tidak akan mudah untuk mencari 19 pembeli yang akan sangat berminat dalam aktiviti ekstrakurikuler termasuk harga murah.