Baru dilancarkan super replika tag heuer ayrton senna edisi khas

replika jam tangan

Tag heuer replika jam tangan baru saja menyatakan bahawa mereka akan melepaskan tiga jam tangan khas baru yang diilhami oleh dunia perlumbaan f1 pada umumnya, dan oleh ayrton senna khususnya di grand prix monaco ,. Senna sangat dihormati di dunia sukan motorsport sebagai salah satu pemandu f1 yang paling hebat sepanjang masa. Beliau meninggal pada usia 34 tahun pada tahun 1994, yang telah didahului oleh kematian rolie roland ratzenberger, dan kecederaan serius rubric barrichello, mendorong kritikan yang meluas terhadap standar keselamatan di f1, bersama dengan sejumlah besar pembaharuan untuk f1 Standard keselamatan kereta dan trek. Pembaharuan tersebut telah menyebabkan kematian dalam f1 sangat jarang berlaku – kematian senna adalah formula terakhir 1 hingga jules bianchi, yang mengalami kecederaan maut dalam keadaan sangat basah di grand prix jepun pada tahun 2015.jam tangan replika
Senna adalah duta jenama untuk heuer tag dan tag replika pertama heboh ayrton senna watch adalah tag edisi terhad hena senna, dibuat pada tahun 1994 (ini satu-satunya menonton ayrton senna yang dihasilkan semasa hidupnya juga). Jam memakai hariannya ialah analog kuarza / tag digital heuer s / el, dari garis sukan dan keanggunan. Apa yang anda tidak ketahui ialah tag itu mempunyai sejarah dengan formula 1 yang melangkaui hubungannya dengan senna sebagai duta jenama. Salah satu contoh yang paling ketara hubungan syarikat dengan f1 adalah hubungannya dengan mclaren – tag yang dibayar untuk pembangunan enjin 1.5 liter yang digunakan oleh mclaren pada pertengahan tahun 1980-an dan tentu saja, sebagai peminat f1 akan tahu, sebenarnya membeli 50% Daripada mclaren antarabangsa pada tahun 1981.
Jam palsu tag heuer yang dipakai oleh ayrton senna adalah model analog / digital ini, analog / digital tag heuer s / el. Untuk pecahan penuh bahawa setiap jam tangan replika senna ayrton dibuat oleh tag heuer, lihat liputan menakjubkan kaliber 11, di sini.
Koleksi edisi khas senna yang baru terdiri, pada pelancaran, 3 jam tangan: satu chronograph mekanikal, dan satu chrono kuarza dan sekeping masa sahaja. Mereka dilancarkan di butik baru heuer tag di monaco – tapak yang boleh dikatakan perlumbaan paling berprestij dalam formula 1, di mana senna pertama dimenangi pada tahun 1987.