Bagaimana untuk Merakam Rolex Replica Anda?

Saya hanya tertanya-tanya jika anda akhirnya membeli jam tangan anda. Atau mungkin anda mempunyai Rolex replika jam tangan yang sempurna dalam koleksi anda yang anda selalu suka. Apa cara yang lebih baik untuk jam tangan replika memamerkan Rolex anda daripada mengambil beberapa foto yang hebat? Tidak kira jika anda menembak dengan beribu-ribu ringgit peralatan fotografi profesional, kami mengumpul beberapa petua mengenai cara mengambil gambar terbaik untuk menonton replika cantik anda.
Secara umumnya, jam tangan sering terdiri daripada komponen yang berkilat, seperti logam dan kristal yang digilap, jadi penting untuk mengekalkan refleksi dalam fikiran. Mengambil gambar anda dari cahaya matahari langsung menghalang refleksi yang membosankan dan mengganggu dalam kristal.
Jika anda mengambil gambar jam tangan anda dengan telefon anda, kamera kadang-kadang boleh memberi tumpuan kepada objek di belakang jam tangan jika terlalu dekat jadi pastikan anda mendapat fokus pada jam tangan palsu. Ini juga boleh berlaku apabila kamera menumpukan pada tarikh dan bukannya jam tangan replika rolex. Apabila kamera memfokus pada tarikh, ia akan mengaburkan seluruh jam tangan.
Sebaliknya, jika ia terlalu gelap, ia boleh menyebabkan imej kabur atau kasar. Mencari keseimbangan yang tepat antara cahaya matahari semula jadi dan teduh adalah penting. Anda juga boleh menambah beberapa drama ke foto anda dengan mengambil kesempatan daripada cahaya yang replika jam tanganmenarik, seperti satu tetingkap kecil di dalam bilik, cahaya cahaya neon, atau lampu suluh yang menunjuk pada sudut ke arah jam tangan anda.
Petua yang baik adalah untuk mengambil gambar jam tangan anda di dalam kereta anda. Gabungan tingkap-tingkap di sekeliling dan overhead atap mencipta banyak cahaya tidak langsung; persekitaran terbaik untuk memotret jam tangan.
Dail adalah perkara pertama yang dilihat oleh orang apabila mereka melihat jam tangan Rolex, jadi penting untuk menyerlahkannya sebanyak mungkin. Menetapkan tangan pada 10:10 memastikan kata-kata pada dail tidak terhalang dan bingkai logo dengan baik. Mengambil foto anda pada sudut juga membantu menyerlahkan ciri-ciri khusus jam tangan. Jangan hanya menembak jam tangan anda lurus, anda juga boleh memberi tumpuan kepada aspek yang keren seperti mahkota, gelang, atau lugs. Jika anda mempunyai jam tangan tertentu seperti Rolex Submariner ref 6200 gambar mahkota akan membuat gambar yang sempurna.
Tembak untuk gaya jam tangan dengan memotretnya di sebelah sesuatu yang berkaitan dengan tujuan menonton. Sekiranya anda menembak Daytona, cubalah memotretnya pada enjin kereta pengawal anda atau pada kulit halus baldi kerusi. Jika anda menyelam, keliling Submariner anda dengan gear menyelam anda. Jam berpakaian mungkin kelihatan bagus di sebelah akhbar pagi atau cufflink kegemaran anda. Menembak replika omega anda pada permukaan atau tekstur yang menarik juga boleh membantu mempamerkan ciri khusus setiap jam tangan.
Yang paling penting hanya percubaan. Mengambil gambar yang baik dari jam tangan boleh mengambil sedikit masa, tetapi jika anda fikirkan petua kami, anda akan berada dalam perjalanan untuk menangkap gambar yang sangat baik dan anda boleh membuat album.