AAA kualiti replika Longines Heritage kulit penyelam menonton

v

Apa yang membuat jam tangan terinspirasi vintaj begitu menarik untuk penggemar menonton replika? Berdasarkan apa yang kita pelajari pada tahun ini, trend ini seolah-olah menunjukkan sedikit kemurungan. Daripada semua jam tangan yang diilhamkan vintaj baru yang diumumkan di Baselworld 2019, salah satu yang paling menarik dan menarik berasal dari Longines palsu.
Longines telah dikenal pasti oleh Kumpulan Swatch untuk menjadi jenama untuk menerajui usaha kumpulan di bahagian utama pasaran menonton. Dengan cara ini, Longines replika jam tangan telah memeluk trend jam tangan yang diilhamkan oleh vintaj. Ini masuk akal kerana Longines adalah salah satu daripada syarikat jam tangan tertua dan mempunyai sejarah yang kaya untuk menarik inspirasi dari. Jadi yang menonton dari sejarah Longines ‘apakah Kulit Kulit Diver mendapatkan inspirasi dari? Ia sebenarnya berdasarkan Nautilus 6921 dari 50-an lewat.
Walaupun Penyelam Kulit Warisan didasarkan pada Nautilus 6921, Longines telah memperbaharui dimensinya untuk memberikan rupa yang lebih kontemporari. Kes ini masih diperbuat daripada keluli tahan karat tetapi diameternya telah disingkat dari 40mm asal hingga 42mm. Bagi saya, saya lebih suka jika Longines menyimpan saiz pada 40mm. Lagipun, ia tidak seolah-olah Nautilus 6921 asal adalah 34mm atau 36mm. Itu mungkin terlalu kecil untuk citarasa moden.
Satu lagi ciri jelas replika Longines Heritage Skin Diver ialah mahkota besar. Ia tetap setia kepada Nautilus 6921 dengan menghindari pelindung mahkota. Ia adalah satu penampilan yang menarik, tetapi saiz mahkota bermakna bahawa ia boleh menjadi mudah untuk menggagalkannya terhadap sesuatu.
Seperti model sebenar, Warner Skin Heritage mempunyai bezel menyelam hitam yang terkenal, tetapi versi moden dibuat daripada keluli PVD hitam. Bezel vintage Nautilus 6921 diperbuat daripada bakelite halus. Tanda-tanda pada bezel dilakukan dalam warna patina palsu dan warna patina palsu meluas ke dail juga. Penanda jam dan minit bersama-sama dengan tangan jam dan minit semuanya dibuat dalam warna palsu patina palsu, dan ia memberikan kontras yang baik kepada dail bertekstur hitam.
Kristal kristal nilam berkilauan menonjolkan penampilan yang berumur dari dail, yang mengingatkan rupa kristal akrilik yang terdapat pada jam tangan palsu palsu. Ia adalah sentuhan yang hebat yang melengkapkan rupa jam tangan. Lebih penting lagi, ia mewujudkan beberapa penyelewengan bergantung kepada sudut yang membuat dail semua lebih menarik untuk dilihat.
Pergerakan disembunyikan di belakang skru keluli tahan karat di bawah caseback yang mempunyai ukiran penyelam dengan tombak. Tetapi yakinlah bahawa ia adalah satu yang kompeten.
Saya hanya bimbang tentang jam tangan adalah saiznya. Menjaganya pada 40mm pasti benar-benar lebih disukai. Oleh kerana itu, saya mendapati kes anak itu terlalu besar dan lug terlalu lama. Walau bagaimanapun, saya masih mendapati jam tangan ini sangat menarik. Replica Longines telah mendapat nada palsu patina palsu dan tanda-tanda tepat, dan menyegarkan untuk melihat dail yang sangat bersih dan seimbang.